Hyundai привіз до Лос-Анджелес провісника нового Tucson / фото Hyundai

Компанія Hyundai представила концептуальний кросовер Vision T, який може дати уявлення про моделі Tucson наступного покоління. Публічна прем'єра автомобіля відбулася в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

Читайте такожHyundai розробила новий тип подушки безпеки (фото)

Довжина концепт-кара ставовить 4610 мм, ширина — 1938 мм, висота — 1704 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2804 міліметрів. Зовнішність автомобіля виконали відповідно до нової дизайнерської філософії марки під назвою Sensuous Sportiness («Емоційна спортивність»). Вперше цей напрямок продемонстрували на седані Sonata восьмого покоління, пише Autonews.

Відео дня

У кросовері використовували рішення у вигляді «захованої оптики» — завдяки додатковим світлодіодним елементам фари головного світла візуально об'єднані з радіаторними гратами. Плюс до всього в решітці радіатора використовували активні поворотні елементи, покликані сприяти додатковому охолодженню агрегатів і покращувати аеродинамічні показники.

Hyundai Vision T оснащений гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки батарей від електромережі, проте подробиць про неї немає.

Що стосується Hyundai Tucson наступного покоління, то кросовер повинен дебютувати наступного року.

За попередніми даними, в лінійку двигунів увійде новий 2,5-літровий бензиновий двигун сімейства Theta3, який буде доступний у двох модифікаціях: з наддувом і без. Мотор працюватиме в парі з восьмиступінчастим «автоматом». Плюс до всього кросовер запропонують з колишньою 1,6-літровою «турбочетвіркою».