Презентація Tesla Cybertruck / REUTERS

Tesla вже отримала 146 тисяч замовлень на новий електричний пікап Cybertruck, презентація якого відбулася в минулий четвер.

Про це генеральний директор Tesla Ілон Маск написав на своїй сторінці в Twitter.

Маск також зазначив, що більшість замовлень (42%) надійшла на версію автомобіля з двома двигунами. Трохи менше (41%) обрали варіант із трьома двигунами і 17% - з одним.

Відео дня

Нагадаємо, презентація электропикапа Cybertruck відбулася 21 листопада в Лос-Анджелесі. Публіці показали броньований автомобіль трапецієподібної форми, вартість якого буде починатися від $39,9 тис.

Читайте такожTesla увійшла в топ-3 найдорожчих автовиробників

Електропікап буде випускатися в трьох комплектаціях з дальністю ходу в 400 км, 480 км і 800 км відповідно. Також Маск розповів, що різні версії отримають від одного до трьох двигунів.

Щоб продемонструвати міцність металевого корпусу Маск вдарив по ньому кувалдою.

Потім він попросив головного конструктора Tesla кинути металеву кулю в одне з броньованих вікон пікапа - однак, вікно в результаті тріснуло.

Скло авто тріснуло при демонстрації його міцності / REUTERS

"Ми кидали гайкові ключі, кидали все, навіть буквально кухонну раковину в скло, і воно не розбилося. З якоїсь дивної причини воно розбилося зараз", - сказав Маск на презентації. "Я не знаю чому. Ми виправимо", - пообіцяв він.