Продажі новинки стартують влітку / фото Renault

Компанія Renault представила оновлене сімейство Talisman. Автомобіль, як і раніше, пропонується в кузові седан і універсал.

Читайте такожRenault представила міський електрокар (фото)

Публічний дебют новинки відбудеться на автосалоні в Женеві. У Європі продажі рестайлінгової моделі повинні початися цього літа, пише Autonews.

Відео дня

Автомобіль отримав нову решітку радіатора, антену-плавець, видозмінені бампери і світлодіодну оптику. Також клієнтам пропонуються 17-, 18- і 19-дюймові колісні диски. Серед нових кольорів кузова: Baltic Grey, Vintage Red і Highland Grey. У салоні машини з'явилося електрохромне дзеркало, бездротова зарядка, нова 10,2-дюймова цифрова приладова панель, збільшені підстаканники та 9,3-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи.

Також водію стала доступна напівавтономна система другого рівня. Технологія здатна утримувати автомобіль в смузі руху на швидкості до 160 км в годину.

У гамму моторів оновленого Talisman увійшов 1,3-літровий бензиновий турбомотор. Потужність агрегату становить 160 кінських сил. Старші версії машини оснащуються 1,8-літровим бензиновим двигуном з чотирма циліндрами. Потужність цього мотора становить 225 кінських сил. Таким же агрегатом комплектуються Renault Megane RS і Alpine A110.

Крім цього оновлену модель можна придбати з 1,7-літровим чотирициліндровим дизельним двигуном dCi з віддачею 120 або 150 кінських сил. Також клієнтам запропонують 2,0-літровий двигун Blue dCi потужністю 160 або 200 кінських сил. Для машини пропонується повнокероване шасі 4Control.