УЗ запустила Telegram-канал / фото УНІАН

Акціонерна компанія «Укрзалізниця» запустила Telegram-канал UkrzalInfo, де інформуватиме пасажирів про зміни в розкладі руху поїздів через коронавірус, повідомила прес-служба компанії.

Читайте такожПасажирам повертатимуть повну вартість квитків на скасовані міжнародні поїзди

Також на цьому каналі «Укрзалізниця» розміщуватиме інформацію про додаткові поїзди і ситуацію з поширенням COVID-19 в Україні.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, «Укрзалізниця» припиняє міжнародні пасажирські залізничні перевезення з 17 березня до завершення періоду карантину, згідно з постановою Кабінету міністрів.

14 березня Кабінет міністрів на позачерговому засіданні прийняв розпорядження про тимчасове обмеження перетину державного кордону, спрямоване на запобігання розповсюдження на території України COVID-19. Документом передбачено: тимчасово закрити з 00.00 17 березня по 3 квітня пункти пропуску через державний кордон для міжнародного регулярного пасажирського сполучення (за винятком ряду категорій громадян); тимчасово заборонити з 00.00 16 березня по 3 квітня перетинання державного кордону на в'їзд в Україну для іноземців та осіб без громадянства (за винятком ряду категорій громадян).