Повернути свої гроші можна протягом одного місяця від дати відправлення поїзда / фото УНІАН

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" у період з 11 по 17 березня повернула пасажирам кошти за 400 тисяч квитків на поїзди внутрішнього сполучення, курсування яких скасовується з 18 березня через введений карантин в рамках заходів, спрямованих на запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19.

Читайте такожУ Києві за маршрутами закритого метро пустять наземний транспорт (перелік)

Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій у своєму Телеграм-каналі.

Відео дня

"З 11 по 17 березня "Укрзалізниця" повернула гроші за 400 тисяч квитків на поїзди - УНІАН), скасовані через карантин. Повернути свої гроші можна протягом одного місяця від дати запланованого відправлення поїзда. Якщо у вас були квитки, скажімо, на 21 березня, можете звертатися за поверненням коштів до 21 квітня", - написав Криклій.

Він закликав українців бути свідомими та не наражати один одного на небезпеку, створюючи черги біля залізничних кас на повернення квитків, зазначивши, що часу на це вистачить й всі отримають свої гроші за квитки.

Як повідомляв УНІАН, 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила про пандемію коронавірусу у світі.

11 березня Кабінет міністрів прийняв рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня. Карантин передбачає закриття навчальних закладів, а також заборона масових зібрань понад 200 осіб, який стосується і спортивних, культурних заходів.

18 березня о 12:00 в Україні в рамках заходів з протидії поширенню коронавірусу в країні припиняється здійснення всіх залізничних, авіаційних та автобусних міжміських і міжобласних пасажирських перевезень.

З 17 березня "Укрзалізниця" припинила міжнародні пасажирські залізничні перевезення до завершення періоду карантину, а також обмежила роботу залізничних вокзалів.