Фото УНИАН

Публічне акціонерне товариство "Українська залізниця", створене на базі Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця"), створило моніторингову групу з питань закупівлі товарів, робіт і послуг для потреб залізничної галузі.

Про це в ході брифінгу повідомив виконуючий обов'язки голови "Укрзалізниці" Олександр Завгородній.

"Ми вже підписали офіційний наказ про створення моніторингової групи, яка контролюватиме прозорість операцій по закупівлі матеріалів і послуг для галузі. До складу цієї групи увійшли журналісти, представники громадських організацій, і я впевнений, що ефективність роботи цієї групи ми побачимо вже найближчим часом", - сказав він.

Відео дня

Глава "Укрзалізниці" наголосив, що це лише одне із завдань у переліку запланованих "Укрзалізницею" заходів, які дозволять підвищити прозорість діяльності компанії.

Читайте також"Укрзалізничпостач" перейменовано на "Центр забезпечення виробництва"

Як повідомляв УНІАН, створена на базі Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") акціонерна компанія "Українська залізниця" 1 грудня розпочала свою господарську діяльність.

Читайте також"Укрзалізничпостач" заощадив на закупівлях понад 750 мільйонів

"Укрзалізниця" посіла восьме місце в рейтингу прозорості українських державних компаній серед 100 відомих держкомпаній України, який склали експерти центру "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності".