Ілюстрація REUTERS

Найбільший лоукостер Європи авіакомпанія Ryanair прийняла рішення про вихід на український ринок. Про це міністр інфраструктури України Володимир Омелян повідомив у Facebook.

Читайте такожНімецький лоукостер відкриє ряд нових рейсів з міст США до Києва

Омелян опублікував анонс Мінінфраструктури, в якому повідомляється про заплановану на 15 березня прес-конференцію міністра інфраструктури і комерційного директора Ryanair.

Відео дня

У середу, 15 березня, в Києві відбудеться спільна прес-конференція міністра інфраструктури Володимира Омеляна і комерційного директора компанії Ryanair Девіда О 'Брайана, сказано в повідомленні.

У той же день у Львові має відбутися прес-конференція Омеляна, О 'Брайана та керівництва міжнародного аеропорту Львів.

Читайте такожWizz Air запустить 4 нові рейси зі Львова і Києва в міста Польщі та Німеччини

Як повідомляв УНІАН, міністр інфраструктури України Володимир Омелян анонсував проведення 15 березня спільної прес-конференції з однією з найбільших європейських лоукост-авіакомпаній, керівництво якої має намір оголосити про початок польотів до України. При цьому він не уточнив назву авіакомпанії, посилаючись на внутрішню політику перевізника.

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що з осені 2017 року з міжнародного аеропорту "Львів" почне польоти нова лоукост-компанія. При цьому він відмовився вказати назву авіакомпанії, аргументуючи це комерційними домовленостями.

Нагадаємо, що з 2015 року в Україні активно обговорюєть захід на ринок найбільшого лоукостера Європи - авіакомпанії Ryanair. При цьому і керівництво аеропорту "Львів", і представники Міністерства інфраструктури відмовляються відповідати на питання журналістів про переговори з цією авіакомпанією. При цьому в кінці 2016 року заступник міністра інфраструктури Євген Кравцов підтвердив, що деталі переговорів не розголошуються на вимогу Ryanair.