Подільсько-Воскресенський мостовий перехід / фото УНІАН

Віталій Кличко вирішив перед виборами зробити подарунок киянам і добудувати Подільсько-Воскресенський мостовий перехід (в народі Троєщинський міст), який повинен був з'єднати Поділ і Троєщину. Саме так спочатку замислювалося багато років тому. Зараз споруда не добудована, до того ж на ньому крадуть величезні гроші. Щоб утриматися у своєму кріслі, Кличко мріє добудувати цей міст і подарувати його киянам як свою чергову «велику перемогу».

Таку думку висловив народний депутат від «Слуги народу» Олександр Дубінський.

«Але є одне «але». Міст планували побудувати з виходом на Троєщину, а так як ні грошей, ні часу, ні проекту у них немає, вони вирішили завести його на Русанівські сади, які знаходяться по дорозі на Троєщину», - пояснив Дубінський.

Відео дня

По суті міст не дійде до Троєщини, а закінчиться прямо на чиїхось дачах. Проти цього виступають три тисячі дачників, які вийшли на протести і стоять намертво за свої ділянки і можливість дихати свіжим повітрям.

«Кличко тут як кандидат в мери і «помре», тому що, як показує практика, перемогти дачників неможливо», - переконаний нардеп.