Виробник заявив про кілька компонувань авто / Фото Drive

Німецький бренд Volkswagen презентував свій перший повністю електричний кросовер ID.4. Модель отримала запас ходу 520 км, а її вартість стартує від 43 тис.євро.

Про це повідомляє Drive.ru.

Читайте такожMitsubishi закриє виробництво першого в світі електромобіля для широкого ринку

Відео дня

Компанія представила повністю електричний кросовер ID.4, який вже грає на полі Tesla Model Y.

Монопривідна версія

Виробник заявив про декілька компонувань авто-задньопривідної з одним електромотором на 204 к.с. потужності та повнопривідної з двома моторами й загальною потужністю 302 к. с. першими в продаж надійдуть монопривідні версії.

Фото Drive

Акумулятор на 520 кілометрів

Акумулятора об'ємом 77 кВт-год має вистачити на 520 км їзди без підзарядки. Що стосується динамічних характеристик базової версії авто-розгін від нуля до 100 км/год займе у кросовера 8,5 секунд, а максимальна швидкість буде обмежена на позначці 160 км/год.

Пізніше компанія має представити менш потужні силові установки на 148-179 к. с., а також кілька повнопривідних версій, потужністю від 268 к. с.

Ціна

Вартість ID.4 з мотором на 204 л. с. в Європі стартує від 43 тис. євро. До порівняння, цінник головного конкурента Model Y становить 45 тис. євро.

Як і ID.3, всередині електрокроссовера можна помітити оновлений дизайн Volskwagen, велика кількість сенсорних панелей і кнопок (навіть для управління світлом) і два величезних підстаканника в місці, де у авто з ДВС зазвичай розташований важіль управління КПП.

Попереднє авто

20 листопада 2019 року Volkswagen представив свій новий електромобіль. Новинка отримала універсальний тип кузова, і ця особливість підкреслена в її назві — ID Space Vizzion.

Плани Ілона Маска

Компанія Tesla до 2023 року хоче випустити бюджетний електрокар за $25 тис.вартість авто хочуть знизити за рахунок нових батарей.