фото прес-служби Зеленського

Телеграм-канал «Команда Зеленського» https://t.me/ze_team2019, запущений лише 28 грудня, продемонстрував вражаючі темпи приросту учасників: на даний момент число учасників каналу перевищило 86 тисяч людей!

У каналу чинного президента Петра Порошенка, який поки що займає друге місце, показники набагато скромніші: кількість фоловерів каналу «Петро Порошенко» https://t.me/PresidentPoroshenko, створеного 22 лютого 2019 року, становить трохи більше 4 тисяч.

Трійку лідерів рейтингу телеграм-кандидатів у президенти замикає Євген Мураєв. Його проект https://t.me/murayev розжився, на даний момент, 1638 учасниками.

Відео дня

Юлія Тимошенко, одна з трійки рейтингових лідерів передвиборної гонки, незважаючи на любов до сучасних технологій і блокчейну у своїх промовах, судячи з усього, не займається активним розвитком на платформі Телеграм взагалі. Офіційний канал її політсили ВО «Батьківщина» http://telegram.me/batkivshchyna зібрав менше 300 читачів.

У Анатолія Гриценка справи йдуть трохи краще. Його каналу «Гриценко 2019» (https://t.me/grytsenko_2019) залишилося кілька сотень людей до позначки в тисячу учасників.

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії і кандидат в президенти України, також не може похвалитися успіхами в Телеграм. На його персональний канал «Ляшкоgram» (https://t.me/liashko_official), заснований ще в 2017 році, підписані всього 450 осіб, незважаючи на те, що пише він там багато і власноруч.

Як повідомляв УНІАН, згідно з останніми опублікованими соцопитуваннями, кандидат у президенти України Володимир Зеленський продовжує лідирувати в передвиборній президентській гонці.