Партія "Сила людей" підтримала Гнапа у рішенні про зняття його кандидатури з виборів / facebook.com/gnap.ua

У Центральної виборчої комісії немає заяви від журналіста Дмитра Гнапа про відмову від балотування на президентських виборах.

Про це в ефірі "112 Україна" повідомив прес-секретар ЦВК Костянтин Хівренко.

Читайте такожПартія "Сила людей" підтримала Гнапа в рішенні щодо зняття його кандидатури з виборів

Відео дня

За його даними, ЦВК офіційно зареєструвала кандидатами на пост президента 44 людини. Після цього Комісія скасувала реєстрацію Андрія Садового кандидатом в президенти України. І на даний момент в ЦВК є лише одна заява від Сергія Кривоноса.

"На цей час у ЦВК знаходиться ще одна заява про відмову від балотування. Очевидно, незабаром ЦВК буде розглядати її в режимі засідання. Це заява від уповноваженого представника кандидата на пост президента р-на Кривоноса", - зазначив Хівренко.

Також у ЦВК повідомили, що станом на 10:30 сьогодні жодної заяви в ЦВК не надходило.

Нагадаємо, в п'ятницю, 1 березня, кандидат у президенти Андрій Садовий зняв свою кандидатуру. Садовий вирішив відмовитися від участі у виборах на користь кандидата на пост президента України Анатолія Гриценка. Згодом Садовий розповів, що зустрічався з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським у Києві. Мер Львова запевняє, що говорив із Зеленським про майбутнє України. При цьому Зеленський йому нічого не пропонував і не просив про підтримку.

Пізніше стало відомо, що кандидат на пост президента України від партії "Сила людей" Дмитро Гнап також знімає свою кандидатуру на користь кандидата в президенти Анатолія Гриценка.