Александр Попов

Вибори – це шанс змінити на краще життя в кожному будинку і кожному дворі, тому в неділю треба прийти на дільниці та проголосувати. Про це заявив кандидат у мери від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Олександр Попов.

«Кожна людина хоче, щоб його доходів вистачало, аби нормально забезпечити свою сім'ю. Усі ми хочемо, щоб під'їзд в нашому будинку був відремонтований і щоб дах не протікав. Щоб батареї не ставали холодними в розпал морозів і щоб біля будинку були асфальт і освітлення. Все це залежить від того, хто керує містом. Тому в неділю треба прийти на дільниці та проголосувати», – сказав Олександр Попов.

Кандидат у мери від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ переконаний: у міському бюджеті є кошти на відкриття нових станцій метро та шляхопроводів, соціальну допомогу малозабезпеченим і субсидії на оплату послуг ЖКГ – усе питання тільки в тому, як розподіляє гроші міська влада.

Відео дня

«Тому важливо проголосувати за тих, хто, на вашу думку, вміє та хоче вирішити проблеми, з якими ви стикаєтеся. Потрібно зробити той вибір, який ви робите кожен день. Ви ж не довіритесь стоматологу, який уперше лікує зуби, – навіть якщо він при цьому добре розповідає анекдоти. І ви не підете до стоматолога, після лікування якого зуб захворів на другий день, – навіть якщо він завішає весь свій кабінет патріотичними плакатами. Ви підете до того, хто вміє лікувати і готовий вам допомогти у будь-яку хвилину. Такий же вибір потрібно зробити і для всього Києва», – резюмував Олександр Попов.

Нагадаємо, що в період з 2010 по 2014 роки, коли Олександр Попов керував Київською міською держадміністрацією, в місті було відкрито шість станцій метро та Дарницький міст, низка автомобільних розв'язок. Крім того, були відкриті 100 медичних амбулаторій і введена «Карта киянина», що давала знижки в аптеках, магазинах і пільговий проїзд у транспорті.