Страсбург. 14 вересня. УНІАН. Європарламент поки не відкладав розгляд доповіді по Україні щодо підписання угоди про асоціацію, як про це повідомляла сьогодні газета “КоммерсантЪ-Украина». 

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявили сьогодні на прес-конференції в Страсбурзі співголови Парламентської Асамблеї ЄвроНЕСТ (Європарламент – парламенти країн-учасниць “Східного партнерства”) депутат Європарламенту Крістіан ВІГЕНІН (група Прогресивного Альянсу соціалістів та демократів, Болгарія) та голова Комітету з питань європейської інтеграції Верховної Ради України Борис ТАРАСЮК.

“Є різні пропозиції, але поки, якщо я не помиляюся, за розкладом він має бути розглянутий у середині жовтня”, - сказав К.ВІГЕНІН.

Відео дня

“Наскільки мені відомо, проект доповіді, який був позавчора обговорений на засіданні Комітету з питань закордонних справ Європарламенту, передбачає певний графік, який включає останню дату подання поправок до 21 жовтня, і якщо, я не помиляюсь, проект планується проголосувати 1 листопада”, - додав Б.ТАРАСЮК.

Як повідомлялося, сьогодні газета “Комерсант-Україна” розповсюдила інформацію з посиланням на депутата Європарламенту Міхаеля ГАЛЕРА (група народних партій, Німеччина) про те, що депутати вирішили відкласти розгляд доповіді про угоду про асоціацію з Україною до середини листопада.