REUTERS

Одеська обласна державна адміністрація заявила про готовність до прийому та лікування хворих на коронавірус COVID-19.

Читайте також"Будемо лягати під колеса": мешканці села на Полтавщині протестують через чуйтки про приїзд евакуйованих українців

Як повідомили УНІАН у прес-службі Одеської ОДА з посиланням на голову обладміністрації Максима Куцого, відбулося закрите засідання, на якому затверджено низку додаткових заходів щодо недопущення проникнення вірусу в регіон. Зокрема, узгоджено з медиками план дій, який набуде чинності у разі прибуття до регіону пацієнтів з ознаками хвороби.

Відео дня

Як зазначається, головною госпітальною базою стане Одеська міська інфекційна клінічна лікарня, де вже готові 20 боксів на 65 місць.

Також лікарня Ізмаїла готова до розгортання додаткової госпітальної бази. Наголошується, що всі реанімаційні відділення Одеської області приведені в повну готовність. Крім того, створені бригади швидкого реагування, а резервні групи лікарів пройшли додаткові тренінги.

Як повідомляв УНІАН, літак з китайського міста Ухань з евакуйованими українцями та іноземцями на борту, прибуття якого очікується в аеропорту «Бориспіль», затримується.

Водночас, як свідчать дані відстеження польотів літаків на ресурсі FlightRadar24, літак авіакомпанії SkyUp рейсу PQ 7302 спочатку прямував у напрямку Харкова, але поки він кружляє над Харківською областю.