instagram.com/nastyazinchenko

Президент Володимир Зеленський пообіцяв українці Анастасії Зінченко, яку не пустили на борт літака українського спецрейсу в Ухані через собаку, що знайде спосіб, як її повернути.

Про це повідомила в Instagram сама дівчина.

Читайте такожУ Нових Санжарах жителі почали кидати каміння в поліцію і підпалили шини

Відео дня

«Я знаю ви залишилися, тому що собаку не взяли на борт. Я тільки що про це дізнався. Дивіться, ми там вас не залишимо. Хотів вам особисто зателефонувати, бо для мене це дуже важливо. Ми обов'язково знайдемо засоби та шляхи, я просто недавно дізнався про цю проблему ... але ми знайдемо спосіб, щоб вас повернути», – цитує слова Зеленського українка.

При цьому Зінченко додала, що сам президент її підбадьорив і пообіцяв допомогти.

Як повідомляв УНІАН, посольство України заборонило українці забрати з собою собаку під час евакуації їх китайського міста Ухань, попри те, що вона зібрала всі необхідні документи, які там раніше вимагали. Про що дівчина повідомила днями в Instagram.

Також дівчина додала, що через коронавірус місто Ухань зараз закрите для вільного пересування громадян, спеціальні перепустки потрібні й для того, щоб вийти з дому, і щоб зайти в магазин. "Потрібні документи та перепустки, які я не знаю де дістати, посольство теж відмовилося проінформувати в цьому питанні", - написала Зінченко.