REUTERS

Кабмін на закритому засіданні розглядає питання запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів в Україні через загрозу поширення коронавірусу.

Читайте такожСитуація з коронавірусом в Україні 11 березня: брифінг уряду (відео)

Про це під час брифінгу заявив заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Відео дня

"Зараз проходить засідання уряду. Після засідання уряду буде окреме повідомлення про те, які протиепідемічні заходи будуть введені на території України", - зазначив він.

ЗМІ раніше повідомляли, що карантин буде оголошено на загальнонаціональному рівні, далі рішення будуть прийматися на рівні місцевої влади. Зазначалося, що Кабмін планує ввести обмеження у вигляді заборони на проведення масових заходів.

Станом на ранок 11 березня у світі зареєстровано 119 тис. 132 випадки інфікування коронавірусом COVID-19, з них 4 тис. 284 – летальні, водночас 65 тис. 776 (55,2%) осіб одужали.

В Україні зареєстровано 1 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, 1 зразок перебуває на дослідженні, 41 зразок отримав негативний результат.

Сьогодні, 11 березня, мер Києва Віталій Кличко заявив, що з 12 березня у Києві через коронавірус обмежують масові заходи та освітній процес.