Аби наш організм не перевтомлювався від навантажень, які ми самі собі призначаємо, слід допомогти йому. Для цього можна звернутися по допомогу до народної медицини. Ці засоби зможуть привести організм в норму після важкої перевтоми.

Засіб 1. Для приготування цього засобу вам потрібно буде подрібнити два лимони, після чого залити їх склянкою горілки і склянкою води. Лимони повинні настоятися протягом доби, потім додайте до настоянки п`ятсот грамів подрібнених волоських горіхів і триста грамів меду. Одержаний засіб слід вживати за годину до їжі по одній столовій ложці.

Засіб 2. Можна також протягом двох тижнів вживати екстракт женьшеню, який продається в аптеках. Приймають його двічі на день по одній чайній ложці. Після двох тижнів перерви, курс слід повторити.

Відео дня

Засіб 3. Візьміть одну столову ложку плодів горобини і одну столову ложку плодів шипшини. Одержану ягідну суміш слід залити одним літром кип`ятку, після чого настояти в термосі всю ніч.

Засіб 4. Для порятунку від перевтоми можна використовувати і вино з кульбаб. Для його приготування вам потрібно покласти квіткові головки в пляшку і залити їх холодною водою. Цю пляшку слід поставити на підвіконня. Настоювати засіб необхідно протягом двох днів. Після закінчення цього часу екстракт потрібно процідити і додати до нього п`ять-шість крапель спирту. Приймають засіб щодня вранці і увечері по чотири краплі під язик. Це допоможе вам зняти перенапруження, а також розслабитися.