12 октября Верховная Рада проведет парламентские слушания о правах ребенка /Фото: УНИАН

Верховна Рада України прийняла постанову про проведення парламентських слухань на тему: "Права дитини в Україні: забезпечення, дотримання, захист" (12 жовтня 2016 року) (№5007).

Читайте такожШтаб Ахметова продовжує адресну допомогу в рамках програми "Ліки дітям"Як передає кореспондент УНІАН, за це рішення проголосували 260 народних депутатів із 352 зареєстрованих в сесійній залі.

У постанові зазначається, що Кабінет Міністрів до 25 вересня має підготувати і подати до Верховної Ради необхідні інформаційно-аналітичні та довідкові матеріали з тематики парламентських слухань та конкретні пропозиції до проекту їх рекомендацій, а також визначити доповідачів із зазначеного питання.

Відео дня

Читайте такожВ Україні затвердили заходи щодо Конвенції ООН про права дитиниСеред іншого, Комітет ВР з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму з залученням представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, наукових установ і громадських організацій повинен здійснити відповідні заходи щодо організаційного та методичного забезпечення проведення парламентських слухань.