Комаровський вважає, що пенсіонери заради грошей підуть на щеплення / ua.depositphotos.com

Відомий український лікар Євген Комаровський пропонує платити гроші пенсіонерам взамін на вакцинацію від коронавірусу.

Про це він сказав в інтерв'ю УП, коментуючи аналогічну пропозицію екс-міністра охорони здоров'я Максима Степанова, озвучену раніше.

За його словами, фінансовий стимул для пенсіонерів обійдеться бюджету дешевше, ніж лікування їх від коронавірусу.

Відео дня

"Більше того, коли я вперше сказав про те, що треба кожній бабусі дати по 5 тисяч гривень і вони побіжать вакцинуватися, під цим відео була купа коментарів у дусі "а чому тільки бабусям? А нам? Ми що, гірше? Бабусям і 1000 гривень вистачить", - розповів доктор.

Читайте такожКомаровський жорстко висловився про примусову вакцинацію українців від COVID-19У зв'язку з цим він озвучив сумний висновок. "Це ж насправді страшно. Це говорить про деморалізацію суспільства", - констатував Комаровський.

Раніше він опублікував емоційне звернення до представників ЗМІ та блогерів у зв'язку з погіршенням ситуації з коронавірусом. У ньому лікар закликав розповісти й показати людям правду про реальну картину із захворюваністю.

До цього Комаровський заявив, що президент Володимир Зеленський нібито видалив свій пост в соцмережі після того, як був "атакований" в коментарях противниками вакцинації.

Вас також можуть зацікавити інші новини: