Обличчя Путіна стає надутим, зазначив пластичний хірург / скріншот

Розмови про нібито смертельну хворобу російського диктатора Путіна, ймовірно, є свідомо запущеною дезінформацією. Її мета - виявлення ворогів і людей, яким не слід довіряти.

При цьому сам диктатор за останні роки не став виглядати гірше і значно старше, хоча зміни в його зовнішності є, розповів сайту ТСН відомий пластичний хірург Дмитро Слоссер.

"На мій погляд, Путін не хворий, навпаки, швидше за все, він користується результатами інноваційних технологій, що дозволяють продовжити життя і відстрочити старіння. У свій час я працював в Москві й знаю, що цій темі там приділяють багато уваги, а в світовій науці є досить успішні розробки", - зазначив експерт.

Відео дня

За словами Слоссера, обличчя Путіна дійсно виглядає все більш одутлим. Ймовірно, через ін'єкції філерів.

"Саме таким способом Путін бореться зі зморшками. Але шкіра з кожним роком провисає все більше, і лікарям доводиться збільшувати обсяг філерів. Таким чином обличчя Путіна поступово стає все більш кулястим і надутим. Думаю, якщо чутки про його хворобу неправда і він проживе досить довго, то ми рано чи пізно побачимо, як ця кулька лопне", - спрогнозував він.

Раніше ряд експертів і ЗМІ з різних країн стверджували, що Володимир Путін хворий. Зокрема, російському президенту приписували різні види раку, а також шизофренію, деменцію і хворобу Паркінсона. В кінці травня з'явилася інформація, що Путіна прооперували.

На початку червня колишній друг президента РФ і екс-банкір Сергій Пугачов говорив, що у Путіна може бути рак.