У Харкові правоохоронці припинили роботу підпільного цеху з виготовлення фальсифікованої кави  / Фото: belgusto.com.ua

У Харкові правоохоронці припинили роботу підпільного цеху з виготовлення фальсифікованої кави.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Харківської області з посиланням на начальника відділу прокуратури області Артура Оганнісяна, цех виявили працівники прокуратури, податкової та оперативники Управління внутрішньої безпеки Головного управління Нацполіції в області.

За даними Оганнісяна, встановлено, що групою осіб організовано незаконне виготовлення та подальший продаж розчинної кави, якість якої не відповідає стандартам, що заявлені справжніми компаніями-виробниками. За попередніми даними, підпільники ухилилися від сплати податків на суму понад 3 млн грн.

Відео дня

Читайте такожУ Дніпропетровській області ліквідовано цех з переробки недоброякісного сируВилучено обладнання для фасування кави, упаковки з логотипами відомих брендів та контрафактну продукцію. Прокуратура процесуально керує у кримінальному провадженні за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах (ч.3 ст. 212 КК України).

На даний час тривають першочергові слідчі дії. Перевіряється наявна інформація щодо причетності до вказаної незаконної діяльності діючого працівника патрульної поліції.