13 червня буде молодик / фото pixabay

13 червня 2018 року о 22:43 на 22 градусах зодіакального знаку Близнюки відбудеться молодик (новий Місяць - Ред.). Він відкриває новий місячний цикл, пов'язаний з глибокими змінами в мисленні. Це час переходу, що дає можливість змінити свій спосіб життя.

За статистикою, саме в цю фазу трапляється найбільше інсультів та інфарктів, передає "Сегодня".

Читайте такожМісячні цикли впливають на здоров'я і результат операцій

Відео дня

Людям, які страждають від серцево-судинних захворювань гіпертонікам, гіпотонікам і т. д. потрібно бути вкрай обережними у цей небезпечний період, вчасно приймати ліки.

Експерти стверджують, що чоловіча стать у цей період часу стає більш агресивною, запальною, крім цього, відбувається досить помітне зниження розумової та фізичної активності.

Чого не можна робити в молодик 13 червня:

- укладати великі угоди, підписувати важливі договори;

- у великих дозах вживати міцні алкогольні напої тощо;

- тривалий час перебувати за кермом;

- займатися важкою фізичною працею.

Обряди для залучення фінансів:

- побачивши новий місяць, потрібно в підлогу вклонитися йому сім разів, після чого кинути монетку і в голос попросити фінансового благополуччя і достатку в домі;

- також можна заговорити гроші. Потрібно взяти купюру середньої гідності. Головна умова - відсутність одиниць в її числах. На витягнутій руці покажіть гроші молодому місяцю і попросіть достатку і фінансового приходу. Після цього гроші потрібно покласти в свій гаманець і не витрачати їх до наступного нового місяця;

- в день молодика розкладіть купюри в різні місця вашого будинку на шафи, холодильник (так, щоб вони були нікому не помітні). Через три дні всі гроші потрібно зібрати і витратити, купивши щось приємне або корисне, потрібну річ для будинку.

Раніше американські вчені дійшли несподіваного висновку про те, що жінки бувають найбільш фертильними у молодий місяць, а ймовірність зачаття у них зростає максимально в темні ночі.