У моду увійшла "рідка ринопластика" / фото medikforum.ru

Дедалі більше жінок роблять вибір на користь процедури тривалістю 15 хвилин. Вона передбачає ін'єкції наповнювачів у ніс.

Ринопластика, або зміна контурів носа, давно вважається однією з найпопулярніших пластичних процедур. Але тепер у моді так звана "рідка ринопластика", для якої не потрібні кваліфіковані хірурги, скальпелі та операції з незворотнім результатом, пише MedikForum.

Читайте такожНевдала пластична операція перетворила грудей жінки на "шкарпетки з м'яким ячами" (фото, відео)

Відео дня

"Рідка ринопластика" передбачає ін'єкції наповнювачів в ділянку носа, а тривалість всієї процедури становить не більше 15 хвилин.

Завдяки цим уколам ніс набуває більш бажаних для пацієнток естетично правильних форм. Це і помітно дешевше. Наприклад, якщо традиційна ринопластика в середньому коштує $6,5 тис., то вартість рідкої ринопластики становить не більше $1 тис.

Правда, у цієї процедури є певні мінуси. Вдала хірургічна ринопластика залишиться з вами до кінця життя, а наповнювачі під шкірою поступово розчиняються і зникають. Отже, процедуру доведеться повторювати. Те ж саме, наприклад, стосується уколів ботоксу або наповнювачів для інших частин тіла.

Тривалість дії "рідкої ринопластики" становить від 9 до 18 місяців. Однак у цієї процедури є свої ризики. Наприклад, набряки і синяки, а також (в рідкісних випадках) легенева емболія або потрапляння наповнювачів у кровоносну систему.

Раніше в б'юті-індустрії з'явився тренд на зміну збільшенню губ: їм надають більш чітких обрисів за допомогою введення тонких ниток через куточки рота, які потім проходять по контуру.