Ілюстрація / REUTERS

У Білорусі помер хворий з підтвердженим коронавірусом.

Як повідомляє tut.by, мова йде про 75-річного актора Коласовського театру, заслуженого артиста республіки Віктора Дашкевича. Він помер у Вітебську в ніч на 31 березня, підтвердила факт смерті його дочка.

У нього і його дружини раніше діагностували запалення легень і госпіталізували в тубдиспансер. Пізніше через переповненість закладу подружжя виписали антибіотики і відпустили додому. Вдома у актора була температура. Черговий лікар сказала, що треба негайно їхати в лікарню. Подружжя поклали в різні палати у шкірендиспансері. Взяли тести на коронавірус, але сказали, що результати негативні.

Відео дня

Читайте також"Комусь буде на руку": Лукашенко назвавши коронавірус психозом

24 березня акторові стало гірше, і його перевели у заклад охорони здоров'я "Вітебський обласний клінічний спеціалізований центр". Там взяли новий аналіз на коронавірус. 26 березня стало відомо, що результат позитивний.

Дружину актора виписали 26 березня, вона на 14-денному карантині. А її чоловік був у реанімації, на апараті ШВЛ. За кордон актор не їздив.

На лікарняному, за станом на 31 березня, були 11 співробітників театру з різними діагнозами - від ГРВІ до запалення легенів.

Читайте такожУ Білорусі повідомили про три нові випадки коронавірусу, МВФ переніс візит до країни

Раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко після гри в хокей назвав знаходження на льоду кращим антивірусним засобом, а також зізнався, що пандемія коронавірусу ніяк не вплинула на його спосіб життя.

Читайте також: