Ілюстрація / REUTERS

Міністр охорони здоров'я Ізраїлю Яаков Ліцман і його дружина захворіли коронавірусною інфекцією.

Як повідомляє IsraelInfo, коронавірус виявлено також у духовного глави громади гурських хасидів, до якої належить Ліцман. Разом з Ліцманом в ізоляцію поміщені всі співробітники канцелярії міністра охорони здоров'я, з якими він щодня спілкувався.

З канцелярії міністра охорони здоров'я передали, що 71-річний Ліцман і його дружина почуваються добре, міністр "продовжує звичайний розпорядок дня згідно з лікарськими рекомендаціями".

Відео дня

Читайте такожКількість заражених коронавірусом у світі перевищила 935 тисяч осіб

Всі, з ким контактував в останні два тижні міністр охорони здоров'я, повинні будуть сісти на карантин. Коло цих осіб визначиться в ході епідеміологічного розслідування; за попередньою інформацією, до їх числа, можливо, входять глава "Моссаду" Йосі Коен і голова Ради національної безпеки Меїр Бен-Шабат.

Наради уряду останнім часом проводяться по відеозв'язку і телефоном, в іншому випадку на карантині виявився б всі перехідний уряд Ізраїлю на чолі з Біньяміном Нетаньяху, який у вівторок вийшов із самоізоляції, провівши в ній всього два дні.

Як повідомляв УНІАН, в Ізраїлі можуть ввести більш жорсткі обмежувальні заходи у зв'язку з пандемією смертельного коронавірусу.

Читайте також: