REUTERS

У Сполучених Штатах Америки за добу внаслідок ускладнень коронавірусної хвороби померли 1 тис. 433 особи.

Про це повідомляє BBC News.

У цій країні зафіксовано найбільше летальних випадків та випадків інфікування коронавірусом в усьому світі.

Відео дня

Читайте такожКоронавірус - карта поширення 21 квітня

Незважаючи на продовження поширення інфекції у деяких частинах країни, окремі штати пом'якшують карантинні обмеження або планують це зробити незабаром.

Наприклад, у штаті Південна Кароліна дозволили відновити роботу магазинам роздрібної торгівлі, в тому числі, універмагам, а в штаті Джорджія з 24 квітня буде дозволено роботу спортзалів та перукарень, після чого 27 квітня будуть відкриті ресторани та кінотеатри. У штаті Теннессі з 1 травня буде відновлено роботу більшості компаній. Проте у всіх трьох штатах залишатиметься чинною вимога дотримання соціального дистанціювання.

Як свідчать дані мапи поширення коронавірусу на сайті американського дослідницького Університету імені Джонса Хопкінса, в США коронавірусом вже інфіковано 787 тис. 960 осіб, померли – 42 тис. 364, вилікувалися - 73 тис. 527, наразі госпіталізовані 117 тис. 962 людини.

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок вівторка, 21 квітня, загальна кількість випадків заражень коронавірусом COVID-19 у світі наближається до 2,5 мільйонів людей.

Читайте також: