Для схуднення потрібно виключити з раціону певний тп їжі /фото ua.depositphotos.com

Схуднути може бути складно, але є один простий спосіб прискорити цей процес. Експерти зазначили, що завдяки цьому способу можна позбутися жиру на животі та відчути себе краще всього за кілька днів.

Як розповіли фахівці, замінивши цей тип їжі на здоровішу альтернативу, ви будете здивовані, чого можна домогтися, особливо в складній ділянці живота, де жир досить легко збирається, але зігнати його дуже важко, пише New York Post.

Дієтолог Люсі Джонс пояснила, що скорочення вживання "рафінованих вуглеводів" може надати величезну допомогу в боротьбі із зайвою вагою, особливо на животі.

Відео дня

Це означає, що потрібно відмовитися від тарілки спагеті або італійських субпродуктів на білій булочці, замінивши їх цільнозерновими варіантами - наприклад, макаронами з цільної пшениці і темним хлібом на заквасці.

Інші новини про схуднення

Схуднення - спільна мета багатьох людей, і включення регулярних фізичних вправ у розпорядок дня - найважливіший компонент успішного шляху до зниження ваги. Для ефективної втрати ваги важливо включити у свій спосіб життя повноцінні тренування, які будуть складатися як із силових, так і з кардіовправ.

Вас також можуть зацікавити новини: