Зловмисника вдалося знайти завдяки службовому собаці / sm-news.ru

У Лиманському районі Одеської області затримано підозрюваного у жорстокому вбивстві 90-річної жінки.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, вчора загиблу з черепно-мозковою травмою і численними ножовими пораненнями за місцем проживання - в приватному будинку міста Доброслав - виявив її син.

Читайте такожНа Одещині жінка побила і прикувала до ліжка 11-річну доньку - громадська активістка

Відео дня

Того ж дня за підозрою в умисному вбивстві поліцейські затримали 44-річного сусіда пенсіонерки, який, як з'ясувалося, підробляв у неї, допомагаючи по господарству.

Відзначається, що за місцем проживання чоловіка вилучили речові докази. Зокрема, закривавлену рукоятку від ножа, яким було вбито жінку і вкрадені у неї 800 грн. Крім того, в сміттєвому баку на сусідній вулиці поліцейські знайшли кросівки підозрюваного зі слідами крові.

Під час затримання зловмисник був у стані сильного алкогольного сп'яніння і нічого пояснити не зміг. Пізніше, з його слів, стало зрозуміло, що перед убивством між ним і пенсіонеркою стався конфлікт - нібито вона була незадоволена виконаною ним роботою.

Вилучені речі правоохоронці направили на експертизу. Порушено провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За інформацією місцевих жителів, жінці було завдано 10 ножових поранень, зокрема в область шиї і живота, потім ніж зламався.

На слід зловмисника правоохоронців вивів службовий собака.