Харків. 20 листопада. УНІАН. Народний депутат України (фракція БЮТ) Олександр ФЕЛЬДМАН, швидше за все, подасть до суду на депутата Харківської обласної ради Валерія ЦЮРТОКА за розповсюдження свідомо недостовірною інформації.

 

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі народного депутата, про це заявив керівник фракції БЮТ в Харківській обласній раді Андрій СТРОНОВ.

Відео дня

За словами А.СТРОНОВА, звинувачення з боку В.ЦЮРТОКА в тому, що за банкрутством і санацією заводу ім. Шевченка стоять бізнес-структури О.ФЕЛЬДМАНА - є повною маячнею. Концерну АВЕК ніколи не були цікавими активи цього підприємства. Якби хтось вирішив О.ФЕЛЬДМАНУ його просто подарувати, то він би напевно відмовився, оскільки Концерн АВЕК не займається виробництвом техніки і взагалі не цікавиться продукцією заводу. Більш того, О.ФЕЛЬДМАН завжди дуже поважав колишнього директора заводу О.ШПЕЄРА, завжди намагався йому допомагати, і будучи депутатом від цього округу - завжди цікавився проблемами заводчан - заявив А.СТРОНОВ.

«Детальною інформацією про завод та його проблеми, на жаль не володію, але, гадаю, - зазначив А.СТРОНОВ, - що весь цей ажіотаж створюється тільки з однією метою - не дати санатору, якого призначила держава, вивести підприємство з кризи та «боргової ями», куди його наполегливо заганяло нинішнє керівництво і окремі представники регіональної влади. В.ЦЮРТОК - це  людина, яку просто використовують зацікавлені люди  для того, щоб полити брудом БЮТ напередодні президентських виборів».

За словами А.СТРОНОВА, зацікавлені сторони в конфлікті навколо заводу ім. Шевченка треба шукати серед тих, хто має владу і реальні бізнес-інтереси в Харківській області, і хто нишком присягається у вірності Ю.ТИМОШЕНКО, але тут же намагається робити їй дрібні капості.