Харків. 31 травня. УНІАН. Головному тренеру збірної України Мирону Маркевичу місцями сподобалася гра команди у матчі з румунами.

Про це наставник «синьо-жовтих» заявив у флеш-коментарі на ICTV.

«Перший тайм був непоганий, просто ми справді не доходили до ударів. Треба віддати належне супернику, вони досить грамотно грали в обороні, особливо Ківу. Все таки футболіст «Інтера», і відчувалося, що він стримує наші атаки», - сказав тренер збірної

Відео дня

«Я задоволений грою в першому таймі. А потім були ті два нелогічних голи, які ми пропустили практично з нічого. Добре, що футболісти дотиснули суперника - це для нас важливо було», - додав він.

За словами Маркевича, у перерві він попросив півзахисників віддавати більше передач Шевченку «і зрештою це дало свій результат». «Хоча ми просили нічого не змінювати, грати так само. Знаєте, добре, що ми дотиснули суперника, і моментами була хороша гра».

«Для мене будь-яка перемога цінна, особливо для збірної. Звичайно, ми будемо аналізувати цю гру, бо трішки припускаємося помилок в обороні. Я не маю на увазі тільки захисників, а командну гру в обороні. Це нам треба підсилити», - підсумував тренер.