Харків. 16 січня. УНІАН. Триває прийом робіт на IV кінофестиваль короткометражних фільмів «Харьковская сирень», який проходитиме в Харкові у травні 2012 року.

Оргкомітет фестивалю повідомляє, що прийом робіт триває для участі у першому - відбірковому - турі фестивалю.

До участі у Фестивалі приймаються фільми, хронометраж яких становить не більше 30 хвилин, і створені не раніше, ніж за рік до початку Фестивалю; на DVD носії (носії з роботами не повертаються).

Відео дня

Заявка (реєстраційна форма) на участь у Фестивалі приймається з 15 грудня 2011 року по 28 лютого 2012 року за посиланням http://sirenfest.net.ua/ru/registration/ на офіційному сайті Фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень».

Одночасно із заявкою (реєстраційною формою) про участь на сайті обов`язково на поштову адресу Дирекції кінофестивалю (61022, Україна, м. Харків, вул. Сумська, 64, к.75) подаються такі документи:

- версія фільму на DVD з англійськими субтитрами (для фільмів іноземною мовою - з російськими субтитрами);

- матеріали для каталогу російською мовою (відомості про авторів фільму, фотографії, у тому числі фотографію режисера, слайди фільмів):

-синопсис, рекламні матеріали;

- субтитровий (діалоговий) лист російською та англійською мовами;

- анотація до фільму;

- письмова згода автора або власника авторських прав на використання представлених для участі у Фестивалі робіт та їхніх фрагментів для фестивальних показів, демонстрації по телебаченню, а також у телепрограмах, присвячених Фестивалю.

Копії цього пакету документів необхідно також переслати на електронну адресу: siren.kharkov@hotmail.com

Оргкомітет наголошує, що в конкурсі може брати участь лише одна робота режисера/автора фільму.