Будмайданчик РК «Патриотика на озерах»

Про це заявив народний депутат і радник київського міського голови Дмитро Білоцерківець на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, це пов'язано з тим, що Київ розірвав зі скандальним забудовником договір оренди ділянки землі на Осокорках.

«Поки місто в судах відстоює свою позицію і робить все, щоб не допустити спроб «Контактбудсервиса» і банку «Аркада» вести будівельні роботи на території Осокорків, забудовник намагається «пограти» в «чорний піар», – заявив Білоцерківець.

Відео дня

Він нагадав, що Київрада розірвала договір про оренду земельної ділянки через борг в десятки мільйонів гривень і обурення місцевих жителів, які виступили проти будівництва житлового комплексу на заповідних озерах.

«Скуповуючи «підтримку», як в соцмережах, так і в інтернеті в цілому, він намагається організувати дурну інформаційну атаку проти міської влади. Креативу відповідальним за це, схоже, не вистачило, і вийшло «криво», – зазначив депутат.

Білоцерківець також опублікував скріншоти однакових постів в соціальній мережі, де у всіх бідах забудовника звинувачується міська влада.

«Аркада» не змогла придумати нічого більш креативного, ніж скупити публікації в різних малопопулярних групах у Facebook. Але текст – слово в слово, і фото цих публікацій однакові, а отже, легко припустити, що адмінам груп просто заплатили за публікації», – підкреслив радник мера Києва.

Також він попередив киян, що забудовник продовжує продавати квартири в житловому комплексі, який не буде побудований.

«Забудовник «Контактбудсервис» і банк «Аркада» почали демпінгувати і терміново продавати квартири у віртуальних і неіснуючих будинках проекту «Патриотика на озерах». Мета шахраїв – втягнути в квартирну аферу якомога більше вкладників, щоб у майбутньому використовувати їх для боротьби за незаконне будівництво», – впевнений Дмитро Білоцерківець.

Як повідомляв УНІАН, раніше 77 депутатів Київради проголосували за те, щоб розірвати договір із забудовником РК «Патриотика на озерах».