facebook.com/merkieva

"Друзі! Окрім оновленого стадіону  “Русанівець”, незабаром відкриємо після реконструкції і легкоатлетичний манеж на Березняках. Цьому спортивному закладу 40 років, і він вже не відповідав сучасним вимогам. Тому до старого приміщення, в якому здійснили термомодернізацію і повністю замінили інженерне обладнання, прибудували дві одноповерхових і одну двоповерхову будівлю, - зазначив Кличко в дописі до відео. -  У  них будуть розміщені і зал з трибунами на 290 місць,  і тренувальні зали, зокрема, з біговими доріжками. А також -  зали для боксу, настільного тенісу та вільної боротьби, нові роздягальні та душові", - написав мер.

Він підкреслив, що на час реконструкції легкоатлетичний манеж не закривали. Спортсмени в ньому тренувалися. Проводили там і змагання.

Наразі триває завершальний етап робіт, а також благоустрій території біля оновленого закладу. Відкрити його планують в середині осені.

Відео дня

«Це буде сучасний спортивний об'єкт, де тренуватимуться майбутні олімпійські чемпіони. А розширення потужностей легкоатлетичного манежу збільшить його відвідуваність. Тут займатимуться і спортсмени, і активні кияни», - зазначив Віталій Кличко.