Під час Інвестиційного форуму Віталій Кличко отримав нагороду "Будуємо ринки та довіру разом" від директора ProZorro-продажі Олексія Соболєва за проведення відкритих і прозорих аукціонів у Києві.

Про це повідомляє офіційний сайт КМР. Столиця стала першим містом в країні, яке запровадило систему ProZorro для проведення закупівель.

У ProZorro-продажі зазначили, що Київ входить до трійки лідерів за прозорою орендою.

Відео дня

"Столиця завжди бере участь в наших ініціативах і з приватизації, і з оренди. Це партнер, з яким складно, але цікаво водночас. І завжди місто готове робити щось нове. За це ми дуже вдячні. Київ обіцяв все майно, яке не використовується, виставляти прозоро на аукціони. Бачимо, що процес іде. Місто постійно входить в трійку лідерів за прозорою орендою, щокварталу збільшуючи кількість успішних аукціонів, а відтак і загальний дохід. Крім того, київські аукціони одні з найконкурентніших в системі", - йдеться у заяві на офіційній сторінці сервісу.

Під час свого виступу Віталій Кличко зазначив, що сервіс ProZorro-продажі є одною з ключових складових зміни застарілої системи.

"ProZorro – це ключ до того, щоб все працювало прозоро, відкрито, зрозуміло і для користі міста та його мешканців. У нас багато планів, цікавих і перспективних проектів. В які вигідно інвестувати. Київ відкритий для ініціатив бізнесу, що допомагають столиці динамічно розвиватися. Тому – долучайтеся. Примножуйте красу і комфорт європейського Києва і примножуйте свій успіх", – зазначив у своєму виступі Кличко.

Раніше Віталій Кличко відкрив Інвестиційний форум міста Києва-2021, у якому беруть понад 30 спікерів із 14 країн світу, зокрема, мери європейських міст та представники муніципалітетів, урбаністи, міжнародні та українські інвестори, митці та експерти зі сталого розвитку.