Синоптик прогнозує в Україні холодні ночі / Фото ua.depositphotos.com

Найближчим часом в Україні очікується холодна погода. Зокрема, дві найближчі ночі будуть найхолоднішими. Про це заявила синоптик Наталка Діденко.

"Температура повітря у нічні години опускатиметься на сході України до -10...-15 градусів, у більшості областей до -4...-11 градусів, на заході та півдні до -1...-5 градусів", - спрогнозувала вона.

За її даними, завтра вдень в Україні очікується суха, часто сонячна, погода. Лише на півдні Криму можливі невеликі опади. Сильного вітру також не буде.

Відео дня

Протягом дня температура повітря становитиме на заході України +2...+8 градусів, на сході -4...-8 градусів, на решті території від -3 до +2 градусів.

"З 25 лютого потепліє", - прогнозує синоптик.

Погода у Києві

За прогнозом Наталки Діденко, 23 лютого у столиці буде сухо, переважно сонячно й холодно. Вночі очікуться -5...-7, вдень -1...-3 градуси.

"Наступна ніч у столиці також ще очікується морозною, далі - потепліє, у суботу, 25 лютого, можливо навіть до +8...+10 градусів!" - потішила вона.

Коли в Україні потеплішає - прогноз

Про те, що потепління в Україні очікується 25 лютого, свідчать й дані Погода УНІАН

Згідно з прогнозами, 25 лютого невеликі нічні морози до -1°...-3° залишаться лише на сході та у Сумській області. Вдень у більшості областей температура підніметься до +5°...+13°.

Вас також можуть зацікавити новини: