У Києві випав перший сніг / колаж УНІАН, фото УНІАН, Святослав Воробченко

Сьогодні вночі Київ засипало першим у цьому сезоні снігом. Опади в столиці почалися ще ввечері 21 листопада, а вночі місто вже вкрило білою пеленою.

У мережі тут же з'явилося безліч знімків першого снігу в столиці. Городяни діляться фото і своїм настроєм: "Сніг все ж дарує приємні емоції", - написала одна з киянок.

Відео дня

Ситуація зі снігом у Києві

За даними Київської міської державної адміністрації, до прибирання снігу в столиці задіяно 297 одиниць техніки "Київавтодору" та понад 160 одиниць техніки керуючих компаній.

"У першу чергу роботи відбуваються на спусках і підйомах, покритті із гранітної бруківки, мостах, головних дорожних артеріях міста", - повідомили в КМДА.

Крім того, 300 працівників очищають від снігу зупинки громадського транспорту, вузькі тротуари, сходи, острівці безпеки, пішохідні переходи. 

Водіїв у Києві закликають не паркуватися обабіч вулиць та доріг, щоб не заважати працювати спецтехніці, а також бути уважними за кермом і при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму.

Відзначимо, що за прогнозом Українського гідрометцентру 23 і 24 очікується помірний мокрий сніг, а на дорогах ожеледиця.

Вас також можуть зацікавити новини: