Закарпаттям пронісся потужний буревій / carpathia.gov.ua

Закарпатська область постраждала від негоди. Вітер повалив десятки дерев, пошкодив дахи будинків та лінії електропередач.

Читайте такожНаслідки буревію на Чернігівщині: пошкоджені авто, повалені дерева та масштабна ДТП (фото)

Як повідомляється на сайті Закарпатської ОДА, найбільше біди буревій наробив в Іршавському районі – там пошкоджені дахи над будівлями соціальної сфери.

Відео дня

Зокрема, над пологовим відділенням Іршавської районної лікарні вітер зніс 200 квадратних метрів покрівлі, над реанімаційним відділенням – 100 квадратних метрів.

120 квадратних метрів даху вітер зніс над архівним відділом Іршавської РДА. Також пошкоджено покрівлі над школами у селах Сільце, Горбок, Воловиця, Дубрівка.

Зазначається, що на допомогу прийшли місцеві водії вантажівок. Вони віддають брезент зі своїх машин, щоб ним накрити прогалини у покрівлях і таким чином захистити лікарню від дощу.

Загалом по області було знеструмлено 11 населених пунктів у Хустському, Берегівському, Виноградівському та Великоберезнянському районах. Станом на 19 годину електропостачання відновлено у 10 населених пунктах.

Як повідомляється на сайті ДСНС, вітер повалив 8 дерев на автошляхи у Берегівському, Свалявському, Іршавському районах та місті Мукачево. Їх розпилили та прибрали рятувальники. Інформації щодо постраждалих внаслідок негоди до ДСНС не надходило.

Раніше у Рівному пронеслася пилова буря. Крізь пил і сміття ледь виднілися машини.