Холодний атмосферний фронт принесе в Україну дощі та поривчастий вітер, зазначила Діденко / фото УНІАН

Похолодання, дощі і навіть мокрий сніг очікуються в Україні в понеділок, 16 жовтня. Такий прогноз зробила синоптик Наталка Діденко.

"Холодний атмосферний фронт принесе в понеділок дощі і поривчастий вітер у більшість наших областей. У Карпатах можливий сніг, - зазначила фахівець. - Весь наступний тиждень погода вже відповідатиме сезону: буде холодно, з періодичними дощами і поривчастим вітром, в затишшях - з туманами".

Погода 16 жовтня - температура повітря

За прогнозом синоптика, у понеділок максимальна температура повітря в більшості регіонів ледь досягатиме + 7 ... + 12 градусів.

Відео дня

Тільки на півдні стовпчики термометрів можуть показати +15 градусів, і трохи тепла ще затримається у Луганській області - там очікується місцями до +20 градусів, зазначила Діденко.

Погода в Києві 16 жовтня - прогноз

У Києві 16 жовтня також очікуються дощ і різке похолодання, вдень температура повітря буде всього близько +10 градусів, спрогнозувала синоптик:

"Більш інтенсивним очікується дощ у столиці найближчої ночі та вранці, вдень у понеділок опади послабшають".

Прогноз погоди на 15 жовтня

Як писав УНІАН, з 15 жовтня погода в Україні почне змінюватися. Першими це відчують жителі західних і північних областей, де очікується похолодання і дощі. На заході України прогнозували похмуру погоду, небо буде затягнуте хмарами.

Повсюдно синоптики обіцяли дощі, місцями опади будуть сильними. Температура вдень знизиться до +13...+17 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: