15 жовтня в ряді областей України пройдуть дощі фото Mircea Ploscar, Pixabay

Від сьогодні, 15 жовтня, погода в Україні почне змінюватися. Першими це відчують жителі західних і північних областей, де очікується похолодання й дощі. На решті території поки збережеться суха та тепла погода. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України сьогодні буде похмуро, небо затягне хмарами. Повсюдно очікуються дощі, місцями опади будуть сильними. Температура вдень знизиться до +13°...+17°. 

Зміна погоди очікується і на півночі країни. Тут також похолоднішає до +14°...+16°, небо покриють хмари і повсюдно пройдуть дощі.

Відео дня

На сході України збережеться ясна і безхмарна погода, а повітря тут прогріється до +19°...+21°.

Погодні контрасти очікуються в центральній частині України. У Вінницькій області температура знизиться до +15° і пройдуть дощі. Також до +17° похолоднішає наа Черкащині. На решті території буде сухо, а термометри покажуть +19°...+21°.

На жителів півдня України чекає суха та тепла погода з достатньою кількістю сонця. Тут стовпчики термометрів будуть в межах +19°...+21°.

15 жовтня на заході і півночі України похолоднішає та пройдуть дощі / фото УНІАН

Прикмети погоди 15 жовтня

День Купріяна і Устини. З сьогоднішнього дня настає глибока осінь. У період з 15 до 23 жовтня, за народними прикметами, слід очікувати і заморозків, і похолодання. Якщо сьогодні випаде перший сніг, то зима прийде через сорок днів.

Вас також можуть зацікавити новини: