Сьогодні в Україні будуть опади / фото УНІАН

У неділю, 17 грудня, погода в Україні зміниться. У багатьох областях, крім південних, пройдуть дощі та мокрий сніг. Морози відступлять - по всій країні вдень буде "плюс", а на заході місцями потеплішає до +7°. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні потеплішає. Температура тут підніметься до +4°...+7° і лише на Закарпатті стовпчики термометрів покажуть +3°. Буде похмуро, місцями пройдуть невеликі дощі.

На півночі України тепло розподілиться нерівномірно. Найхолодніше буде в районі Сум, +1°, а найтепліша погода очікується в Житомирській області, де повітря прогріється до +5°. Весь день тут буде похмуро, пройдуть дощі, в Сумській області ймовірний мокрий сніг.

Відео дня

Найхолодніше сьогодні буде на Сході, де температура підніметься лише до +1°. Сонячні прояснення тут можливі лише в Луганській області, а на решті території буде похмуро і пройде мокрий сніг.

Похмура і мокра погода чекає жителів центральних областей. Тут повсюдно очікується мокрий сніг, при підвищенні температури - дощі. Стовпчики термометрів покажуть +2°...+5°.

На півдні після вчорашнього похолодання, теж стане трохи тепліше, +2°...+6°. Очікується суха, але похмура погода, лише в Запорізькій області ймовірний мокрий сніг.

17 грудня на заході України почне теплішати / фото УНІАН

Прикмети погоди 17 грудня

Якщо горобці збираються купками на деревах і цвірінькають, то буде тепла зима. Дерева в інеї - буде хороший урожай фруктів. Якщо до цього дня сніг не випав - зима буде теплою.

Вас також можуть зацікавити новини: