6 листопада у багатьох областях України пройдуть дощі / фото pixabay.com

Перші вихідні листопада принесуть в Україну зниження температури та опади. Так, дощі очікуються 6 листопада місцями в центральних східних, а також Сумській і Запорізькій областях. У неділю, 7 листопада, покапає в Івано-Франківській області.

До кінця вихідних температура знизиться по всій країні, подекуди буде лише +9°...+12°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Відео дня

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +3°, вдень +11°. У неділю вночі очікується +3°, а вдень - до +11°, невелика хмарність.

У Львові в суботу вночі 0°, вдень +11°, невелика хмарність. У неділю вночі +4°, вдень +9°, невелика хмарність.

У Луцьку в суботу вночі +1°, вдень +12°, невелика хмарність. У неділю - невелика хмарність, вночі +4°, вдень +10°.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря 0°...+11°. У неділю температура буде +4°...+12°, невелика хмарність.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі + 6°, вдень +16°. У неділю - невелика хмарність, +9°...+12°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме +3°, вдень +15°, невелика хмарність, сильний дощ. У неділю стовпчики термометрів покажуть +4°...+ 12°, невелика хмарність.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі +4°, вдень +16°, легкий дощик. У неділю температура становитиме +5°...+12°, невелика хмарність.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, +9°...+21°. У неділю - ясно і безхмарно, +8°...+15°.

Жителів Маріуполя в суботу чекає хмарна погода з проясненнями, температура вночі +6°, вдень +13°. У неділю вночі очікується +3°, вдень +13°, ясно і безхмарно.

У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура вночі +3°, вдень +17°. У неділю буде ясно і безхмарно, вночі +4°, вдень +13°.

У Сєвєродонецьку завтра буде хмарно з проясненнями, температура вночі +3°, вдень +16°. У неділю - невелика хмарність, температура становитиме +4°, вдень +13°.

Погода в Україні 6 листопада / фото УНІАН
Погода в Україні 7 листопада / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде практично безхмарно, температура до +11°. У неділю вночі температура становитиме +3°, вдень потеплішає до +10°, похмуро, суцільна хмарність.

У Моршині на Львівщині в суботу буде ясно і безхмарно, вночі -1°, вдень +12°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність. Температура становитиме +5°...+13°.

У Трускавці в суботу буде практично безхмарно, температура до +12°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +3°...+12°.

У Сваляві завтра очікується ясна і безхмарна погода, до +12°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, +3°...+8°.

У Затоці в суботу - похмуро, суцільна хмарність, вночі +5°, вдень +17°. У неділю - хмарно з проясненнями, +10°...+13°

У Бердянську в суботу буде хмарно з проясненнями, температура до +13°. У неділю - ясно і безхмарно, температура +5°...+14°.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: