Сьогодні в Україні дощитиме / Фото ua.depositphotos.com

Остання неділя зими в Україні, 26 лютого, принесе невелике похолодання. У багатьох областях температура знизиться на градус-два. Опади продовжаться, проте основна їх маса зміститься в центр та на схід України. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України сьогодні похолоднішає до +2°...+4°, а на Закарпатті повітря максимально прогріється до +6°. У Львівській, Волинській та Чернівецькій областях очікуються опади у вигляді снігу та мокрого снігу. 

На півночі України стовпчики термометрів покажуть +4°...+5°. У Чернігівській області очікуються сильні дощі. На решті території домінуватиме суха погода.

Відео дня

На сході України сьогодні буде мокро і похмуро. Тут повсюдно пройдуть дощі та зливи, а температура підніметься до +6°...+11°.

Також похмура погода чекає й на жителів центральних областей. Тут повітря прогріється до +4°...+7°. Повсюдно очікуються невеликі дощі та зливи. У Вінницькій області ймовірність опадів нижча.

На півдні України сьогодні буде традиційно найтепліше. Тут стовпчики термометрів покажуть +7°...+11°, а в Криму температура підніметься до +14°. Також місцями очікуються невеликі дощі та зливи. На півострові буде сухо.

26 лютого в Україні трохи похолодає / фото УНІАН

Погода у березні 2023 - прогноз

За даними Укргідрометцентру, березень в цьому року буде теплішим за норму. Очікується, що середня температура за місяць буде на 2 градуси вище, ніж зазвичай. При цьому кількість опадів буде в нормі, лише на сході прогнозується дефіцит дощів.

Вас також можуть зацікавити новини: