Українці ще зможуть насолодитися теплом, але тільки на півдні країни. / фото ua.depositphotos.com

Погода в Україні у найближчі дні ще порадує теплом. Українців очікують дощі, але стовпчики термометрів піднімуться до +26°С.

За даними Укргідрометцентру, теплою погодою без опадів будуть насолоджуватися тільки жителі півдня.

У четвер, 19 жовтня, очікується мінлива хмарність. У більшості областей України без опадів. Дощі очікуються лише в західних регіонах. При цьому вдень температура підніметься до в середньому +11°С....+13°С, а ось вночі похолодає до +2°С....+4°С., а місцями - 0°С.

Відео дня
Прогноз погоди в Україні на 19 жовтня 2023 від Укргідрометцентру

У п'ятницю, 20 жовтня, дощі пройдуть не тільки в західних областях, але північних, і центральних, і східних. Сухо і тепло буде лише на півдні. В середньому стовпчики термометрів покажуть + 9°С....+11°С., а вночі - +7°С....+9°С.

Прогноз погоди в Україні на 20 жовтня 2023 від Укргідрометцентру

У суботу, 21 жовтня, в Україні значно потеплішає. У всіх регіонах очікується мінлива хмарність, але сухо буде лише на півдні країни. Середня температура вдень складе +13°С....+15°С, а місцями – до +26°С. Вночі ж термометр покаже +7°С...+9°С.

Прогноз погоди в Україні на 21 жовтня 2023 від Укргідрометцентру

У неділю, 22 жовтня, також майже по всій території України похмуро і дощ, крім південних і східних областей, де опади не очікуються. Середня температура вдень - +14°C...+16°C, а максимальна – до +24°C. Вночі ж буде традиційно прохолодніше - +7°C...+9°C, а місцями температура опуститися до +5°C.

Прогноз погоди в Україні на 22 жовтня 2023 від Укргідрометцентру

Погода в Україні 18 жовтня - прогноз Наталії Діденко

Синоптик Наталія Діденко повідомила, що 18 жовтня в Україні очікується холодна погода. За її словами, найближчої ночі 0+5 градусів, місцями 0-2 градуси морозу. Протягом дня + 7 +13 градусів, у південній частині до + 17 градусів.

При цьому опадів не очікується до п'ятниці. Синоптик вказала, що 21-го жовтня на Заході і півночі України (включаючи Київ) ймовірний мокрий сніг.

Вас також можуть зацікавити новини: