У більшості регіонів України цього тижня фіксуватимуть зниження температури / фото ua.depositphotos.com

На Україну насувається холодна погода з дощами і навіть мокрим снігом. Упродовж поточного тижня температура вночі подекуди опускатиметься нижче 0 градусів Цельсія, прогнозує Український гідрометеорологічний центр. 

За прогнозом, атмосферний тиск тещо підвищиться цього тижня. У більшості регіонів фіксуватимуть зниження температури. До п'ятниці по всій країні переважно без опадів.

Водночас завтра, 17 жовтня, на сході та північному сході країни, а також вдень 19 жовтня на Закарпатті та в Карпатах можливі невеликі дощі. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 5-12 м/с.

Відео дня

"Температура вночі 2-8° тепла, місцями, крім півдня, 0-2° морозу, в Карпатах до 4° морозу; вдень 7-13° тепла, у південній частині 12-18°. Дощі (у північній частині з мокрим снігом), вночі 20 жовтня у південній та східній частинах, вдень 21 жовтня на півдні країни без істотних опадів", – йдеться в повідомленні.

В п’ятницю, 20 жовтня, у західних та північних областях вночі очікується 2-8° тепла, вдень 5-11° (в Карпатському регіоні значно тепліше – 12-15°).

Погода в Україні - останні прогнози

Синоптикиня Наталія Голеня розповіла, прийдешній тиждень для українців розпочнеться похолодання з дощами. Подекуди пройде мокрий сніг.  

Вже зараз в Карпатах погода майже зимова. На горі Піп Іван Чорногірський температура вже опустилася до -6 градусів Цельсія.

Вас також можуть зацікавити новини: