Жителів Київської області попередили про небезпеку / фото PublicDomainPictures, Pixabay

Українські синоптики попередили про небезпечні метеорологічні умови в Київській області в понеділок, 28 листопада. На дорогах можлива ожеледиця

За даними Укргідрометцентру, очікується хмарна погода з мокрим снігом та дощем. При цьому вночі та вранці можливий туман, а на дорогах ожеледиця.

Водночас очікується вітер змінних напрямків зі швидкістю 3-8 м/с.

Відео дня

Стовпчик термометра в Київській області покаже від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, а в Києві температура триматиметься на позначці в 0 градусів.

false

Погода в Україні в грудні 

Синоптик Наталія Діденко повідомила, що на початку грудня в Україну прийде похолодання. Температура місцями знизиться майже на п'ять градусів. Вона попередила про складну ситуацію для водіїв - на дорогах буде мокро, часом очікується ожеледиця. 

У свою чергу в КМДА повідомили, що мокрий сніг з дощем можливий у понеділок, 28 листопада, а вже з середини наступного тижня температура опуститься до -2 градусом вдень і -5 градусів вночі. 

У зв'язку з цим водіїв закликали не виїжджати під час снігопаду, а пішоходам нагадали правила безпеки. У темний час доби потрібно користуватися флікерами і ліхтариками.

Вас також можуть зацікавити новини: