Жителів Києва та області попередили про небезпечну погоду / фото pixabay.com

Жителів Києва та області попередили про небезпеку в понеділок, 27 листопада. У регіоні очікуються снігопади та сильний вітер.

За інформацією Укргідрометцентру, у східних районах Київської області очікується сильний сніг, хуртовини, снігові замети, а на дорогах ожеледиця.

При цьому пориви північно-західного вітру сягатимуть 17-22 м/сек, а вночі та вранці 25 м/с. Крім того, температура по області вночі та вдень опуститься до 1-6° градуса нижче нуля.

Відео дня

Водночас у Києві вночі та вдень 2-4 ° морозу.

"27 листопада пориви північно-західного вітру 17-22 м/сек, хуртовини (I рівень небезпеки, жовтий); вночі та вранці пориви 25 м/сек (II рівень небезпеки, Помаранчевий). Вночі сильний, у східних районах області сильний сніг, снігові замети, на дорогах ожеледиця", - попередили синоптики у Facebook.

Погода в Україні 27 листопада

У КМВА повідомили, що вдень, 26 листопада та вночі 27 листопада очікується суттєве погіршення погоди.

За даними рятувальників, у Київській, Кіровоградській та Полтавській областях значний сніг (і рівень небезпеки, жовтий), у Чернігівській, Сумській та Черкаській областях сильний сніг, снігові замети (ІІ рівень небезпеки, Помаранчевий). Очікується, що пориви вітру можуть досягати 17-22 м/сек 

Вас також можуть зацікавити новини: