Сьогодні в Україні дощитиме / фото Kev, Pixabay

Сьогодні, 3 вересня, температура в Україні продовжить знижуватися. Найхолодніше буде на заході країни, де стовпчики термометрів місцями покажуть лише +13°...+14°. Традиційно найтепліше буде на сході та в Криму. 

Практично повсюдно на заході та півдні, а також в деяких центральних областях пройдуть дощі. Місцями опади будуть сильними.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Відео дня

Так, на заході України сьогодні буде найхолодніша погода. Тут стовпчики термометрів покажуть вдень лише +13°...+14°. У Волинській, Рівненській та Закарпатській областях очікується до +18°. Також скрізь, крім цих трьох областей, очікуються дощі, місцями - сильні.

Жителів півночі України сьогодні також чекає прохолодна погода. Стовпчики термометрів тут покажуть +16°...+19°. У Сумській області буде похмуро і дощитиме. На решті території - сухо і хмарно з проясненнями.

У центральних областях сьогодні також очікуються дощі. У Полтавській області та в районі Дніпра ймовірність опадів менша. Температура очікується в межах +16°...+22°.

На сході України 3 вересня буде найтепліше. Протягом дня температура підніметься до +21°...+26°. Без опадів.

На півдні України сьогодні також дощитиме, у Запоріжжі можливі грози. Повітря прогріється до  21°...+23°, в Криму - до +27° і сухо.

Погода в Україні 3 вересня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: