18 червня на заході та Півдні України будуть дощі / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 18 червня, в Україні очікуються погодні контрасти. На заході країни пройдуть дощі з грозами, через які температура не підніметься вище +19°...+22°. Також опади очікуються на півдні країни. А на решті території очікується тепла і суха погода з великою кількістю сонця, а також місцями спека до +28°...+30°. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України повсюдно очікуються дощі, місцями в супроводі гроз. Стовпчики термометрів покажуть +19°...+22°, лише в Хмельницькій області повітря прогріється до +26°.

На жителів півночі України чекає дуже тепла погода з невеликою хмарністю. Опадів не очікується. Температура протягом дня буде близько +27°...+28°.

Відео дня

На сході України сьогодні буде практично безхмарно. Тут повітря прогріється до +26°...+27°, без опадів.

У центральній частині України буде трохи хмарно, а температура підніметься до спекотних +27°...+30°.

На півдні України тепло розподілиться нерівномірно. У Криму підуть дощі, які знизять температуру до +23°. Також опади очікуються в Херсонській області, проте на материковій частині повітря прогріється до +27°...+29°.

У центральній частині України сьогодні буде найспекотніше / фото УНІАН

Прикмети 18 червня

18 червня - Дорофея. Починаються найкоротші, горобині ночі. На сході сонця спостерігали за вітрами: якщо погода тепла і ясна - зерно буде великим.

Вас також можуть зацікавити новини: