В Україні очікуються холодні ночі / фото pixabay.com

Сьогодні-завтра в Україні збережеться по-осінньому тепла погода. Вдень стовпчики термометрів покажуть +14°...+17°, а вночі буде близько +5°...+7°. Проте вже з середи, 29 вересня, нічні температури різко знизяться.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

29 вересня у східних областях температура вночі впаде до 0°...+2°. Близько +2° буде і в Сумській області. Трохи тепліше в центральних областях України, до +3°...+4°.

Відео дня
Погода в Україні 29 вересня / фото УНІАН

30 вересня нічні температури залишаться практично такими ж. Також до +2° очікується ще й у Чернігівській області. Денні ж температури будуть в міру комфортними, +13°...+ 16°, місцями до +18°.

Погода в Україні 30 Вересня / фото УНІАН

Починаючи з 1 жовтня, ночі стануть трохи теплішими. Стовпчики термометрів підійматимуться до +4°...+8°, лише місцями очікується +2°. 

Нагадаємо, на цьому тижні в Україні переважатиме антициклональний характер погоди, істотних опадів не передбачається. За словами синоптика Наталії Діденко, тільки в понеділок і вівторок на північному сході України, а це Сумщина, Харківщина, Полтавщина, частина Чернігівщини та Луганщини ймовірний невеликий дощ.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: