У Харкові сьогодні буде густий туман / фото REUTERS

На сьогодні у Харкові та Харківській області оголосили підвищений рівень небезпечності. Синоптики прогнозують ускладнення погода вже у найближчу годину. Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднив Харківський регіональний центр з гідрометеорології.

"В найближчу годину зі збереженням до кінця доби 19 грудня по місту та області зберігатиметься туман, видимість 200-500 метрів", - йдеться у повідомленні.

Водіїв та пішоходів просять бути уважними та обережними на дорогах. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Відео дня
У Харкові та області оголошено І рівень небезпечності / фото Харківський регіональний центр з гідрометеорології

Погода у Харкові та області - прогноз на найближчі дні

Сьогодні, 19 грудня, на Харківщині буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Місцями по області туман. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вдень 0-5° тепла. У самому Харкові також буде без істотних опадів. На дорогах очікується ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Стовпчики термометрів вдень покажуть 2-4° тепла.

20 грудня буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Очікується слабкий туман, а на дорогах місцями ожеледиця. Південно-західний вітер посилиться до 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 0-5° тепла, вдень 2-7° тепла.

21 грудня на Харківщині також буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, а вдень місцями пройдуть невеликі дощі та мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер вночі посилиться до 9-14 м/с, а вдень буде 5-10 м/с. Температура повітря: вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 1-6° тепла.

22 грудня буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень місцями очікуються невеликі опади. На дорогах місцями ожеледиця. Вночі буде від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0-5° тепла.

23 грудня вже буде хмарна погода. Прогнозуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря: вночі від 2° морозу до 3° тепла, а вдень 0-5° тепла.

Вас також можуть зацікавити новини: